בית מודרני חם

בית בשטח בנוי של כ-340 מ"ר בקומה אחת וקומת מרתף, על מגרש בשטח של כ-600 מ"ר. נבנה בשנת 2011.
 
בית מודרני אשר תוכנן לזוג עם ילדים בוגרים אשר אינם חיים עם הוריהם, בשכונה השוכנת בסמוך לים. ולכן, החלל הציבורי בעל התקרה הקמורה, הינו רחב ידיים על מנת לאפשר אירוח למספר גדול של אנשים בעיקר בסופי שבוע.
מעבר לחלל הציבורי, קומת הקרקע משמשת את דייריו למגורים ולתחביבים.
בקומת המרתף יחידת אירוח רחבת ידיים כולל חדר סנוקר.
הקו העיצובי של המבנה מתאפיין בסקאלת גוונים שקטה ובוגרת, גווני בז', חום ונגיעות עץ אלון. סגנון קלאסי/מודרני המתאים לדייריו. כל החומרים הינם חומרים טבעיים.
גם מבנה זה תוכנן תחת עקרונות הבנייה הירוקה, על מאפייניה השונים:
קירות המבנה מבודדים היטב, בסוף התקרה הקמורה שולבו חלונות עליונים אשר מאפשרים אוורור טבעי המשחרר את האוויר החם בחודשי הקיץ ומכניסים שמש מסוננת לתאורה טבעית לתוך הבית כל ימות השנה, ישנה סירקולציה מתמדת של אוויר מין הים לתוך המבנה וממנו החוצה, הצללות בחזיתות השונות ושימוש מאסיבי בחומרים טבעיים ככל הניתן.
 
צילום: ניב אשל