בית מודרני בקיבוץ

בית בשטח בנוי של כ-217 מ"ר בקומה אחת וקומת מרתף, על מגרש בשטח של כ-500 מ"ר, נבנה בשנת 2009.
 
בית מודרני אשר תוכנן ל-5 נפשות, בהרחבה של קיבוץ.
הבית תוכנן כולו על קומה אחת ראשית וקומת מרתף.
מבנה זה תוכנן תחת עקרונות הבנייה הירוקה, על מאפייניה השונים:
קירות המבנה מבודדים היטב, שולבו חלונות עליונים אשר מאפשרים אוורור טבעי המשחרר את האוויר החם בחודשי הקיץ ומכניסים שמש מסוננת לתאורה טבעית לתוך הבית כל ימות השנה. תוכננו הצללות עפ"י החזיתות השונות למבנה כולל הצללות קבועות מחומר ממוחזר דמוי עץ. הפרגולה הדרומית מאפשרת כניסה של שמש חורפית ומונעת כניסה של שמש קיצית ע"י הסטת הכיסוי המקרה אותה.
המבנה מאופיין בגוונים מונו כרומטיים של אפור ועץ. תוך מתן דגש על אלמנטים מסוימים בגוונים חזקים כגון דלת הכניסה ואלמנטים בריהוט החללים השונים.
רצפת הבית הינה בטון מוחלק אדריכלי מעבר ליופיו של החומר רצפה זו מהווה מסה תרמית חשובה במערכת האקלימית של המבנה.
 
צילום: בני אדם